Friday, December 16, 2011

JALAN-JALAN HUJUNG TAHUN 20111

Cuti hujung tahun 2011 bermula 17 nov..dan masa cuti yang dinanti ini mama n famili bercadang bercuti ke KL.. itu ja , lokasi yang mudah dan lengkap.. kalu nak ke pantai Timur yang banyak benda mura tu, nanti banjir....... Babah kata nanti kita tak boleh balik ,terperangkap dalam banjir... maka ke KL lah kita..
Paling biasa di KL adalah bangunannya yang menjulang tinggi kalau nak banding dengan Sungai Petani.. Adoyaihai..hehe..maka anak-anak semua, sila lihat pemandangan pertama di KL ni ya..
Sepatutnya nak menginap di sini.. tapi sebab nanti bapa sedara kita nak datang ganti Pak Cik kita, maka kena la tido tempat lain...hehe.. ISTANA NEGARA baru..

Nanti nak kena naik keretapi yang jalan ikut atas ni...hehe..baby n adik serta abang sibuk nak naik LRT n Monorel.. kakak n angah konfius " apa bezanya mama?"... mama pun jawab..." pak depa lain-lain..mak pun asing-asing" ..hehe..dan depa pon memuncungkan bibir..

KLCC makin dekat tapi tak jumpa jalan masuk plak dah...eeeeee..tiap-tiap kali datang sini mesti jadi macam ni.. ada penunggu gamaknya di KLCC ni.. hehe, sahih dah... puas pusing.. kena buat tawaf sampai 3 kali, baru jumpa..
Adoyaihai... sampai depan batang hidung, pun jalan masuk tak jumpa lagi..drebar ni , kalau mama boleh hentikan kerja,lama dah mama tukaq ngan drebar baru... nasib baik kontraknya sampai hujung nyawa..hehe..

HASLINACHEHAT MENULIS

No comments:

Post a Comment